17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Miguel Wiels reageert op kritiek: “ik ben een dominant persoon”

Miguel Wiels reageert op kritiek: “ik ben een dominant persoon”

Miguel Wiels en Niels Destadsbader
Foto: Tom Bergs

Miguel Wiels is enorm succesvol, maar het afgelopen jaar weerklonken er ook opvallende commentaren van vrienden en collega’s van de voormalige K3-componist. Peter Van de Veire had het over zakelijke meningsverschillen met ‘Mickey’ bij Les Flamands en liedjesschrijver Alain Vande Putte noemde zich bevrijd nu hij zonder Miguel de K3-nummers mocht schrijven. Is Miguel Wiels zo’n moeilijke mens?

“Ik begrijp Alain en hij heeft ook gelijk”, geeft Miguel Wiels toe in Story. “Het was tijd dat ik K3 kon loslaten en dat zo andere mensen in het K3-verhaal kunnen stappen, of voor Alain om meer zijn stempel te drukken op de liedjes. Ik kan snappen dat een dominant persoon als ik die ambitie van hem misschien af en toe in de weg stond”, maakt Miguel Wiels een eerlijke analyse.

“En wat Peter betreft: het is niet abnormaal dat zakelijke partners er soms een andere mening op nahouden en een andere richting uit willen gaan”, haalt Miguel Wiels zijn schouders op in Story. Maar dat betekent niet dat hun vriendschap eronder te lijden heeft.

“Onze zakelijke samenwerking stopte, maar vriendschap staat mijlenver boven al die zakelijke beslommeringen”, benadrukt Miguel Wiels in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today