10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Milow keert terug naar zijn roots voor nieuwe single

Milow
© Medialaan/VTM

Milow releaset zijn gloednieuwe single ‘Nobody Needs You Like I Do’. De song is opgenomen tijdens de ‘Lean Into Me’ sessies in Californië. Milow nodigde daarvoor twee van zijn beste vrienden uit – Tom Vanstiphout (Bryan Ferry) en producer Jo Francken (Tamino, Zaz) – om songs op te nemen in LA. Ze kwamen er allemaal samen in Milows huis in Venice, dat op 20 minuten fietsen ligt van de 4th Street Recording Studio in Santa Monica.

Net zoals met ‘Lay Your Worry Down (feat. Matt Simons)’ keert Milow op ‘Nobody Needs You Like I Do’ terug naar zijn roots als singer-songwriter. Hij gaat terug naar zijn oorspronkelijke vorm van muziek schrijven, waarmee hij persoonlijke thema’s weet te vertalen naar prachtige, universele hymnes en waarmee hij in 2009 internationaal doorbrak.

Na een sold-out tour in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland zal Milow op 15 februari zijn nieuwe muziek van het ‘Lean Into Me’ album in de Lotto Arena voorstellen, met special guests Matt Simons en het Antwerp Philharmonic Orchestra. Op 2 maart is hij te zien in de Carré in Amsterdam.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today