7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Moora Vander Veken: “Als ze me bellen zeg ik nee”

Foto: DPG Media30, op vrijdag 15 oktober 2021 bij VTM.

In 2019 zei Moora Vander Veken vaarwel tegen de set van ‘Thuis’ en ging nieuwe horizonten gaan verkennen. Ze verdween even uit de aandacht, maar nu is ze weer terug. Al zullen we ze niet meteen snel op televisie zien terugkomen.

“Als ze me nu bellen, zeg ik nee. Maar ik wil die deur niet definitief sluiten. Vroeger was ik bezig met mijn ego en weigerde ik opdrachten als ik dacht dat die m’n imago zouden schaden. Nu hou ik me niet bezig met wat anderen over mij denken en doe ik waar ik zin in heb. Ook als dat ‘Thuis’ of Studio 100 is”, vertelt Moora in Dag Allemaal.

Ook Moora hoorde het nieuws over de CEO van Plopsa en dat hij moest vertrekken. Dat personeelsleden klaagden over een toxische werkcultuur, daar heeft Moora nooit iets van gemerkt.

“Mijn periode bij ‘Amika’ en Plopsaland was zo fijn. Ik was amper 16 en stond er tussen volwassen mannen, maar ik heb me geen seconde onveilig gevoeld. Ik kan niet meespreken over een toxische werkcultuur of MeToo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today