22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Mozart-revelatie Ruben Van keer ook in ultiem musicalspektakel ‘The Best of Musicals’

Ruben Van Keer
© RV

Nadat eerder ‘Roodkapje’ Lauren De Ruyck al werd toegevoegd aan de gelauwerde cast van ‘The Best of Musicals’, krijgt dit ultieme musicalspektakel met Mozart-revelatie Ruben Van keer nog een stevige injectie jong talent toegediend.

Na de lovende reacties van pers en publiek aangaande zijn verbluffende prestaties als hoofdrolspeler in ‘Mozart! – de Musical’, mag de 27-jarige musicalacteur nu enkele nummers uit deze, maar ook uit andere musicals brengen in dit wervelend spektakel, waarin een ensemble met de strafste musicalstemmen, de grootste hits uit de bekendste en meest geliefde musicals brengt. Zo zal Ruben in ‘The Best of Musicals’ o.a. het podium delen met Belgisch musicalicoon Hans Peter Janssens.

“‘Mozart!’ was een onwaarschijnlijke productie en ervaring, waarin ik me volledig gesmeten heb de voorbije maanden”, aldus Ruben Van keer. “De positieve reacties deden me uiteraard enorm veel deugd, maar ik besef dat ik me met ‘The Best of Musicals’ opnieuw zal moeten bewijzen. Bovendien heb ik ontzettend veel zin om met o.a. Hans Peter Janssens in een productie te staan. Hij is hét Belgische musicalicoon en niet alleen voor mij, maar ik denk voor zowat alle jonge musicalacteurs en -actrices een enorme inspiratiebron. Een hele eer dus om met hem het podium te mogen delen. Ik zal mijn ogen en oren zeker de kost geven, om zoveel mogelijk van hem op te kunnen steken”, zo besluit Ruben.

Tickets & info ‘The Best of Musicals’: www.musichall.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today