19 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020

Muzikale zomerkomedie "Den Hippodroom" naar zomer 2021 verplaatst

Voor het eerst in vijf jaar zal Het Achterland geen zomerkomedie spelen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Gezien de verlenging van de maatregelen omtrent COVID-19 is het niet mogelijk om een nieuwe productie tijdig klaar te krijgen. Bijzonder jammer, want het gaat nota bene over onze jubileumproductie. Alle voorstellingen worden verplaatst naar de zomer van 2021.

Deze zomer zou productiehuis Het Achterland resoluut de kaart van de revue trekken… Eentje met de grandeur uit de jaren 20. Scenarist en regisseur Jeroen Maes liet zich inspireren door één van dé revue-tempels van weleer in Antwerpen. Sam Verhoeven componeerde de bijhorende sound track. Maar het publiek zal nog even geduld moeten oefenen. Ron Cornet, Luc Caals, Vicky Florus, Frank De Kaey, Daisy Thys, Hans Peter Janssens en Charlotte Campion plaatsen hun plannen dus een jaartje in de koelkast, met spijt in het hart. Maar in 2021 zal Den Hippodroom majestueus herrijzen in Het Fakkeltheater.

Iedereen die in het bezit is van tickets zal – in de loop van de komende weken – per mail of telefoon gecontacteerd worden door het Fakkeltheater. Het theater vraagt met aandrang om niet zelf contact op te nemen.
Tickethouders zullen gratis omgeboekt worden naar een voorstelling naar keuze, of zullen een voucher aangeboden krijgen ter waarde van het bedrag van hun tickets. Deze vouchers blijven onbeperkt geldig.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today