9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Naar dit land verhuist Elindo Avastia van Ghost Rockers

Foto: VRT

Elindo Avastia van Ghost Rockers heeft dit weekend afscheid van zijn Vlaamse vrienden genomen. Hij woonde jarenlang in België en verhuisde eerder terug naar Nederland, maar nu gaat hij nog verder van zijn Vlaamse vrienden wonen.

“Over een weekje verhuis ik naar Hamburg en daarom wilde ik dit weekend al mijn lieve Vlaamse vriendjes nog even zien”, schrijft Elindo op Instagram. Hij verhuist dus naar Duitsland.

“Toen 7 jaar geleden naar Antwerpen verhuisde, had ik nooit durven dromen zoveel fijne en bijzondere vriendschappen over te houden. En natuurlijk gaat iedereen nu zijn eigen weg, maar het is zo fijn om te weten dat jullie er ondanks alles altijd zijn. 🙏🏻”

“De afgelopen jaren woonde we al een landgrens van elkaar vandaan. De grens verschuift nu (en er komen nog zo’n 500 kilometers bij 🙃) maar ik hoop dat we elkaar, ondanks onze drukke agenda’s, nog vaak blijven zien. Want jullie zitten altijd mijn ♥️”, besluit Elindo.

Elindo zag dit weekend al zijn collega’s van Ghost Rockers terug, dat was een zalig momentje voor hem. En nu neemt hij dus (definitief) afscheid van het mooie België. Succes in Duitsland Elindo!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today