22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Nachtwacht bezoekt Kinepolissen

© Tom Bergs

Het kon natuurlijk niet uitblijven: het razendpopulaire Ketnet-programma ‘Nachtwacht’ uit de Studio 100-stal heeft zijn eerste film in de zalen. ‘De Poort der Zielen’ kreeg de prent mee. Die is vanaf nu te zien in alle complexen van Kinepolis. Dit weekend stelde de cast hun film officieel voor in niet minder dan zes Kinepolissen.

Vampier Vladimir (Louis Thyssen), weerwolf Wilko (Giovanni Kemper) en elfje Keelin (Celine Verbeeck), ze waren er dit weekend allemaal bij om hun film voor te stellen aan de jonge garde. Ook in Leuven, waar wij van Entertainment Today zondagmiddag aanwezig waren, wemelde het van de drukte en werd het drietal luid aangemoedigd.

Weinig reden tot feesten

In de film maken de bewoners van Schermermeer zich op voor een groot dorpsfeest. Al is er voor onze vrienden van Nachtwacht minder reden tot feesten, zeker als ze horen dat opperdemon Nemmeza snode plannen heeft met de wereld en ze vernemen dat er iemand Nachtwacht zal moeten verlaten. Zelfs Vega (Sven De Ridder) komt er voor uit zijn boek. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today