7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Naomi krijgt slecht nieuws: ‘Het heeft niet mogen baten’

Foto: Play4

De aankondiging dat de inschrijvingen voor een nieuw seizoen van ‘Big Brother’ geopend zijn, zorgt voor heel wat positieve reacties, niet in het minst bij de bewoners die eerder dit jaar in het Big Brotherhuis mochten verblijven.

Ook Naomi heeft heel veel heimwee naar die periode, zij wil dolgraag terug. “Vorige week zaterdag was het exact 1 jaar geleden dat ik mij inschreef voor de grootste rollercoaster uit m’n leven: 1 huis – 19 kandidaten – 115 camera’s – 100 dagen”, glundert Naomi.

Zij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij dolgraag opnieuw in dit avontuur zou stappen, maar dat is moeilijker dan zij had verwacht. “Ik heb m’n best gedaan de productie ervan te overtuigen om ons er nog een seizoen in te steken, ik heb zelfs beloofd om niet meer te wenen voor vegan donuts maar het heeft niet mogen baten”, gaat Naomi verder.

Naomi is het team enorm dankbaar voor de kans die zij heeft gekregen. “Bedankt om deze weirdo een kans gegeven te hebben en heel veel succes met het nieuwe seizoen, dat ik met tranen in m’n ogen en steken in m’n hart ga bekijken”, besluit Naomi emotioneel.Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today