14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Natalia: “Dat was toch even slikken”

Foto: Peter De Smedt

Voor het veelbesproken en ondertussen afgevoerde programma ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’ begaven Astrid Coppens en Natalia zich in de wereld van de alleenstaande mama’s, en dat een maand lang. De realiteit kwam toch even hard binnen bij de dames.

Een maand lang moesten Astrid en Natalia leven met een beperkt budget en konden ze zich niet alle luxe van de wereld permitteren. En dat was niet altijd simpel. Voor de warme bakker heeft Astrid enorm gemist.

“Het is het eerste wat ik deed toen ik thuiskwam”, zegt ze. “Gewoon genieten van een brunch met het gezin. Familie is het allerbelangrijkste”, begint Astrid in Het Nieuwsblad.

Dat kan ook Natalia bevestigen. “Ik heb niets tekort gehad, maar ik heb zeker beseft dat ik blij ben met mijn leven thuis. Met hoe Frederik en ik het voor mekaar hebben.”

Voor het programma hadden ze een minimumloon en moesten ze in een bescheiden huurhuis gaan wonen. Iets wat ze niet gewoon zijn. “Die 500 euro per maand voor het huishoudelijk budget, dat was wel even slikken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today