12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Natalia heeft het niet gemakkelijk

Natalia heeft het niet gemakkelijk

Foto: DPG Media

Mama zijn, het is één van de mooiste dingen die je kan overkomen als vrouw, maar het is ook één van de zwaarste dingen die je kan overkomen. Als mama wil je immers alleen maar het beste voor je kind, en durf je jezelf wel eens weg te cijferen. Dat beseft ook zangeres Natalia. Zij deelde op Instagram een emotionele post met haar volgers.

“Not gonna lie… vers moederschap brengt veel ups en downs met zich mee. Tegenwoordig komt alles weer samen en is het me dikwijls teveel. Met gebrek aan concentratievermogen en alles vergeten wat er in de vorige minuut gezegd werd. Het fysieke is 1 ding en dat geef ik tijd, ook al doet the body dikwijls pijn, maar het mentale moet altijd maar meedraaien, en dat gaat ook niet, ik sla er tegenwoordig dikwijls naast. Het is wat het is, en deze fase gaat ook wel voorbij, maar momenteel wil ik dikwijls in mijn cocon blijven zitten. Toch belangrijk dat dit ook effe aan bod komt want, Nee ik ben superwoman niet, i’m just a mommy who tries to survive in the storm.”

In haar post bedankt ze ook haar vriend die elke dag voor haar en de kinderen klaar staat. Natalia krijgt veel steun van collega BV’s. Zo schrijft Louis Talpe: “Mothers ARE superheroes nath.. 👊” en overladen BV’s als Conner Rousseau, Kat Kerkhofs en Astrid Bryan haar met ongelooflijk veel liefde.

Je doet het geweldig Natalia! Net zoals jullie allemaal, mama’s!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today