14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Natalia: “Ik ga dat nooit vergeten”

Foto: Peter De Smedt

Niet alleen voor de fans en liefhebbers van Will Tura was het even slikken toen ze te horen kregen dat Will Tura Alzheimer heeft, ook voor Sandy Tura, zijn dochter, kwam het nieuws eventjes hard binnen.

Sandy krijgt gelukkig heel veel steun van zangeres Natalia. Zij hebben allebei een hechte vader-dochterrelatie en Natalia moest jammer genoeg haar vader al enkele jaren geleden afgeven.

Zowel Will als Sandy waren al fan van Natalia toen ze nog deelnam aan ‘Idool’. De bewondering voor Natalia is alleen maar groter geworden toen Will en Natalia ook nog eens een duet gingen zingen. Sandy zal dat moment nooit vergeten. Zij keek toe in de backstage.

“Ik ga nooit vergeten dat jouw pa de eerste is die mij geboekt heeft. Ik zat bij de laatste tien in ‘Idool’, en Will vroeg me al om mee op te treden op zijn gospelconcert in ’t Sportpaleis. Ik dacht dat ik na die tv-wedstrijd gewoon terug naar school zou gaan en ineens was er dat aanbod van Will Tura! Mijn ouders waren enorm excited dat ik met zo’n supervedette mocht zingen, een beetje té, vond ik”, lacht Natalia in Dag Allemaal tijdens een dubbelinterview.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today