15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Natalia: “In deze rare tijden wordt dat niet in dank afgenomen”

Foto: VTM

We kunnen niet om de jonge en nieuwe talenten heen. Pommelien Thijs, Aaron Blommaert, Camille, een voor een bestormen ze de hitparade en boksen ze op tegen concurrenten zoals Natalia. Voor hen heeft ze een goede raad.

“Op één staat sowieso hard werken. Maar ook: toon oprechte dankbaarheid, neem geen overhaaste beslissingen en blijf zo dicht mogelijk bij jezelf. Al wordt je dat in deze rare tijden niet altijd in dank afgenomen. De flamboyante persoonlijkheden hebben het vandaag harder te verduren dan wie niet veel durft te zeggen”, klinkt het in Story.

Toch kan Natalia niet voorspellen of ze de nieuwe lichting kandidaten ook 20 jaar lang ziet meedraaien zoals zij. Het is allemaal moeilijk in te schatten.

“Dat weet ik niet, veel hangt af van wat ze zelf willen. Er zijn er veel die na vijf jaar zeggen: ik heb het gehad. Niet iedereen kan die druk aan. En wat als ze later aan kinderen beginnen? Een gezin combineren met een zangcarrière is het moeilijkste wat er is. Dat blijft elke dag een uitdaging.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today