28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Natalia staat 20 jaar op de planken

Foto: DPG Media

Ze mag dan wel al 20 jaar op de planken staan, elke dag is nog steeds een groot avontuur in het leven van zangeres Natalia. Veel onzekerheden heeft ze na al die jaren niet meer, maar ze bruist wel van ontzettend veel energie.

“Ik sta gewoon graag op het podium. Ik leef daarvan op en ik krijg er energie van. Ik probeer ook zelfverzekerdheid door te geven aan mijn kandidaten. En natuurlijk weet ik niet wat de toekomst brengt. Ik hou er rekening mee dat het elke dag kan stoppen”, zegt Natalia nuchter in Story.

Dat de cultuursector een erg onzekere sector is geworden, daar kunnen we jammer genoeg niet onderuit. En het is hard om te overleven als artiest. Iets waar Natalia zich toch bij heeft neergelegd.

“In het begin is het moeilijk om met die gedachte te leven, maar na twintig jaar ben je dat gewend. Ik probeer mijn best te blijven doen, hard te werken en zo authentiek mogelijk te zijn. Als het op een dag zou stoppen, zou ik dat heel erg vinden, maar dan zal ik proberen iets anders te vinden waar ik mijn ei in kwijt kan.”

Natalia zou in ieder geval een goede kandidaat zijn om ons land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. “Maar als ze willen dat ik naar het Songfestival ga, moeten ze mij dat gewoon vragen. Graag! Het lijkt me een tof feest, dus ik zou geen ‘nee’ zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today