17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 13 juli 2021
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 13 juli 2021

Natalia stelt concerttournee uit

Natalia
Foto: Jeroen D'Havé

Natalia is voor de tweede keer zwanger en daarom besliste de zangeres haar optredens in het najaar uit te stellen.

De tweede zwangerschap van Natalia verloopt minder voorspoedig als toen de zangeres zwanger was van Bobbi-Loua: “Toen had ik minder werk en kon ik de eerste maanden meer rust nemen”, vertelt Natalia in Dag Allemaal.

“Nu ben ik veel bezig, en voel ik dat een kind veel vergt van m’n lichaam. Heel vermoeiend. Ik heb dan ook beslist minder te gaan optreden. Naar mijn shows kunnen de mensen later nog komen, maar wat ik nú beleef, komt nooit meer terug”, maakt Natalia een eerlijke analyse.

Een zwangerschap combineren met intensief optreden is niet mogelijk, beseft de zangeres: “Als je acht of negen maanden zwanger bent, is dat niet het moment voor een volledige tour. Dat is roofbouw op je lichaam en niet goed voor je kindje. Dus heb ik mijn optredens voor oktober en november uitgesteld.”

Natalia besprak de beslissing met haar manager maar haar beslissing is finaal: “Dit is ook de laatste keer dat ik een kindje maak. Een derde komt er niet, dus wil ik nu ruim de tijd pakken om voor die tweede baby te zorgen. Dat is een nieuw leven, en dat gaat voor mij voor alles”, laat Natalia haar moederhart spreken in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today