13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Natalia: “Voor het eerst deed ik het op die manier”

Foto: VTM

Twintig jaar geleden werd Natalia tweede tijdens ‘Idool 2003’ en betekende dat de start van haar carrière in de muziekwereld. Na twintig jaar staat ze er nog steeds, in tegenstelling tot winnaar Peter Evrard.

Dit najaar staat ze driemaal in de Lotto Arena met haar concert ‘Natalia, 20 Years – Greatest Hits’. En daar is ze heel blij om.

“Het publiek is blijkbaar erg enthousiast. Misschien volgens er zelfs nog meer concerten. Zou dat niet graaf zijn?”, klinkt het in Tv Familie.

Zo’n derde concert extra, dat laat Natalia natuurlijk niet koud en dat doet haar ontzettend veel plezier. Ze vindt het fantastisch dat mensen nog altijd naar haar concerten blijven komen.

“Ik ben ook blij dat ze het nieuwe album weten te appreciëren. Dat merkte ik ook tijdens mijn voorbije theatertournee. Voor het eerst heb ik beslist om het volledige album te spelen. Normaal zing ik vijf of zes nummers van een nieuwe plaat, gecombineerd met hits. Maar ik wou het deze keer zo doen. Een risico, maar het heeft goed uitgepakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today