25 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023
25 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023

Natalia zet iets recht: “Dat is een groot misverstand”

Foto: DPG Media

Na de coronacrisis krijgen we alweer een nieuwe crisis te verwerken: de energiecrisis. De energieprijzen swingen de pan uit en alweer lijkt de cultuursector hier een groot slachtoffer van te worden.

Theaters en concertzalen moeten sluiten omdat ze de energiefactuur niet meer kunnen betalen en artiesten raken zonder werk omdat ze niet meer geboekt worden. Maar ook zij moeten hun rekeningen betalen.

“Dat artiesten veel geld verdienen, dat is een groot misverstand. Mijn lief en ik hebben net zoals iedereen een huishouden te runnen. Zoals elk Vlaams gezin houden we ons budget goed in de gaten. En als voorbereiding naar de winter toe gaan we nog bewuster om met onze uitgaven”, zegt Natalia in Story over haar manieren om te besparen.

Met twee kinderen in huis is het een helse klus om te letten op besparingen, al doet ze haar best. Maar ondanks de hoge energieprijzen hoopt Natalia dat de kijkers toch massaal afstemmen op het nieuwe seizoen van ‘The Voice Van Vlaanderen’.

“Het was wel lastig om zo snel na mijn bevalling van mijn tweede kindje alweer te gaan werken, maar het was zo gepland. Ik heb me daarop voorbereid. Anderzijds vond ik het heel leuk om tijd met mijn baby door te brengen. Ik wou dus niet per se thuis weg. Al was borstvoeding geven wel een serieuze uitdaging.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today