8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Natassia over relatie met Wout Bru: “dat is zo gênant!”

Foto: VIER

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde vormen al sinds 2018 een koppel. Ondanks de coronacrisis zit het nog steeds goed in hun relatie. Zo wordt er openlijk gesproken over mensen die ze aantrekkelijk vinden, vertelt Natassia in Story.

“Ja, als ik een knappe man zie, zeg ik dat gewoon. Het is niet omdat je iemand aantrekkelijk vindt dat je je partner wilt verlaten”, klinkt het bij Natassia in het weekblad. En Natassia zou het evenmin fijn vinden als Wout zich inhield omdat hij bang was voor haar reactie. En dat leidt soms tot grappige momenten in hun relatie…

“Soms kan dat leiden tot grappige plaagmomentjes als ik merk dat Wout oog heeft voor blonde dames… Dan stel ik hem de vraag wat hij eigenlijk in mij ziet”, lacht Natassia in Story. En dan geeft Wout toe dat hij altijd al een zwak gehad heeft voor getinte vrouwen.

“Het enige wat ik niet te veel mag doen van Natassia is foto’s van andere vrouwen liken op sociale media”, verduidelijkt Wout Bru.

“Wout denkt daar niet over na, maar voor mij kan dat soms eens vervelend zijn, vooral als het om vriendinnen gaat die halfnaakt poseren. Dan spreken ze mij daarover aan, zo gênant!” klinkt het bij Natassia Van Kerkvoorde in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today