2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Nathalie Meskens deelt mooie boodschap én foto van dochter

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Het is vandaag ‘Streetchildrensday’ en dat is Nathalie Meskens niet vergeten. Als ambassadrice van Cunina heeft zij al heel wat geld ingezameld om straatkinderen te helpen.

Sinds kort is Nathalie Meskens zelf mama geworden en dat maakt haar net een tikkeltje emotioneler. ”  Ik ben zo dankbaar dat juist in deze tijd Lima geboren is…ze is zo lief en zacht en mooi en heerlijk en prachtig en heeft niet alleen mijn nachtrust maar vooral mijn hart gestolen ☺️?ze brengt zoveel liefde en licht in ons leven…onbeschrijfelijk wat ik voor en door haar voel ✨”, schrijft Nathalie Meskens op Instagram.

“Iets wat we exact nu nodig hebben in deze moeilijke tijden…Ik wou dat iedereen een houvast had zoals wij hier in ‘ons kot’ maar besef dat dat alles behalve de realiteit is…Hou vol lieve mensen daarbuiten en weet dat er aan jullie gedacht wordt!Jullie,die je elke dag inzetten om andere te behandelen, te verzorgen…Jullie, die nu afscheid moeten nemen van een geliefde of familielid zonder afscheid te kunnen/mogen nemen…Jullie,die de muren oplopen van eenzaamheid of al een tijd of net in het ziekenhuis liggen en geen bezoek mogen of kunnen ontvangen… Jullie, die nu vechten voor jullie leven …
Konden we maar nog meer doen voor mekaar en laat ons nooit stoppen om mekaar te helpen.Op welke manier dan ook…in welke tijd dan ook.Ook na de Corona crisis”, roept Nathalie Meskens op.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik ben zo dankbaar dat juist in deze tijd Lima geboren is…ze is zo lief en zacht en mooi en heerlijk en prachtig en heeft niet alleen mijn nachtrust maar vooral mijn hart gestolen ☺️?ze brengt zoveel liefde en licht in ons leven…onbeschrijfelijk wat ik voor en door haar voel ✨ lets wat we exact nu nodig hebben in deze moeilijke tijden…Ik wou dat iedereen een houvast had zoals wij hier in ‘ons kot’ maar besef dat dat alles behalve de realiteit is…Hou vol lieve mensen daarbuiten en weet dat er aan jullie gedacht wordt!Jullie,die je elke dag inzetten om andere te behandelen, te verzorgen…Jullie, die nu afscheid moeten nemen van een geliefde of familielid zonder afscheid te kunnen/mogen nemen…Jullie,die de muren oplopen van eenzaamheid of al een tijd of net in het ziekenhuis liggen en geen bezoek mogen of kunnen ontvangen… Jullie,die nu vechten voor jullie leven … Konden we maar nog meer doen voor mekaar en laat ons nooit stoppen om mekaar te helpen.Op welke manier dan ook…in welke tijd dan ook.Ook na de Corona crisis. Naar aanleiding van streetchildrenday vandaag en als ambassadrice van ngo Cunina (@cunina_vzw ) wilde ik vandaag even mijn kersverse moederhart laten spreken. Dikke virtuele kus en knuffel voor jullie❤️ #blijmetmijnkot #streetchildrensday #solidarity #samentegencorona #corona #wishitwasonlybeer

Een bericht gedeeld door Nathalie Meskens (@nathaliemeskensofficial) op

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today