4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Nathalie Meskens: “Ik was toen nog kinderloos”

Nathalie Meskens: “Ik was toen nog kinderloos”

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Een droom van iemand laten uitkomen, een mooiere job kan je niet hebben. Nathalie Meskens heeft het geluk dat ze dit ook effectief mag doen in haar nieuwe programma ‘Paradijs Zoekt Personeel’. Al was het programma ook behoorlijk heftig voor haar. Zij trok naar Zanzibar met haar twee kinderen en haar partner.

“In het begin dat ik daar was maakte ik nogal een valse start door een jetlag en een voedselvergiftiging. Maar na een tijdje vond ik toch mijn draai. Best gek ook. Toen ik voor dit programma toezegde, was ik nog kinderloos. De opnamen hadden al in de lente van 2020 moeten plaatsvinden, maar werden door covid uitgesteld. Toen is Lima ook geboren. En tegen de nieuwe opnamedatum, juni 2021, was ik zwanger van de tweede en was er nog een coronagolf”, vertelt Nathalie in Dag Allemaal.

Je kinderen meenemen naar de set, dat is niet zo eenvoudig. “Zeker niet met Lima. Zij kan al praten, dus ik kon haar niet zomaar meenemen op de set, waar je moet zwijgen als de camera’s draaien. Maar gelukkig leek het alsof Loé aanvoelde wanneer hij mama niet mocht storen. Hij was altijd chill tot ik klaas was.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today