5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Nathalie Meskens: “Ik zou snikkend instorten”

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Koppels die elkaar die liefde van hun leven noemen en hopen samen oud te worden, het is iets moois. Ook Nathalie Meskens hoopt om samen oud te worden met Nadim, de vader van haar kinderen.

“Ik meen het ook echt als ik zeg dat wij elkaars eindbestemming zijn. Zeker omdat er kinderen zijn. Van de gedachte dat het ooit zou mislopen tussen ons, wat zou betekenen dat ik de kinderen maar om de week zou zien, zou ik nu al snikkend kunnen instorten”, geeft ze toe in Humo.

Nathalie werd als driejarige in de steek gelaten door haar vader en hij heeft nooit meer naar haar omgekeken. Dat heeft Nathalie ongetwijfeld een trauma bezorgd, waar ze nu nog geregeld mee worstelt.

“Maar desondanks dat geloof ik nog altijd in een soort eeuwige liefde, een levenslang samenzijn. Er zijn genoeg voorbeeld en aan die voorbeelden kamp ik me vast. Nadim kent al mijn gebreken en ik die van hem.”

Net zoals elk koppel hebben ook Nathalie en Nadim het soms eens moeilijk, maar ook daar slaan ze zich door. “Natuurlijk kunnen wij elkaar eens achter het behang plakken. Maar niemand heeft ooit beweerd dat pure liefde makkelijk is, hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today