15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Nathalie Meskens komt eindelijk tot inzicht

Nathalie Meskens
Foto: Photo News

We leven in hectische tijden waarin je constant moet bereikbaar zijn en de smartphone als het ware de controle over ons leven heeft genomen.

“Natuurlijk zie ik de voordelen van al die nieuwe technologieën. Maar ik zie evenzeer hoe ze ons in hun greep hebben en ons kunnen beletten om in het nu te leven”, onthult Nathalie Meskens in Gazet van Antwerpen.

“Weten wat je zelf wilt, is essentieel binnen een relatie. Voor mij was het geen vanzelfsprekendheid om daarachter te komen. Vroeger had ik de neiging om te pleasen. Mijn lief maakte me daarop attent door me de vraag te stellen: Wat wil jij zelf? Het deed me inzien dat opkomen voor je eigen verlangens de beste garantie is om binnen je relatie gelukkig te zijn”, aldus Nathalie.

Naast opkomen voor haar eigen verlangens zet Nathalie zich ook in voor Cunina. Een ngo die zich inzet om kansarme kinderen toegang tot het onderwijs te geven.

Volgens hen is het dé manier om de armoedecirkel te doorbreken. Want het is beter iemand te leren vissen dan hem of haar vis te geven.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today