0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Nathalie Meskens na scheiding: “Was bijna het geloof in de liefde kwijt”

Nathalie Meskens na scheiding: “Was bijna het geloof in de liefde kwijt”

Foto: VTM

De scheiding van Jeroen Van Dyck is één van de meest donkere periodes in het leven van Nathalie Meskens. Die scheiding kwam er in een periode dat we Nathalie Meskens om de haverklap op televisie zagen.

Het nieuws over haar scheiding sloeg in als een bom. “Ik had toen het gevoel dat de grond onder mijn voeten verdwenen was. Ik kon niet meer aarden. Ik was de weg kwijt. Ik was ook tien jaar getrouwd, hè. Dat was in goede en in slechte tijden, dus je gaat ervan uit dat het voor altijd is, tot je moet stoppen omdat het niet meer gaat”, reageert Meskens in De Morgen.

De liefde kan mooi zijn, samen met Jeroen beleefde Nathalie Meskens bijzonder mooie tijden. Maar die scheiding hakte er keihard in. “Toen was ik bijna het geloof in de liefde kwijt, om het dramatisch te zeggen”, reageert zij in De Morgen.

“De teleurstelling, het gevoel van falen, het moeten aanvaarden dat het niet gelukt was, ik vond dat zo heftig. Ik had paniekaanvallen en last van hyperventilatie. Ik wist echt niet wat er met mij gebeurde. Ook weer dat gebrek aan controle. Ik had zelfs geen controle meer over mijn eigen ademhaling”, besluit Meskens.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today