13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Nathalie Meskens: “Niemand noemt me zo”

Nathalie Meskens
Foto: DPG Media

Een opvallende naam bracht onlangs haar allereerste single ‘You Knocked Down My Walls’ uit: Nathalie Meskens. Zij lanceerde die single onder de naam MSKNS. Een opvallende beslissing voor iemand met zo’n bekende naam in de showbizz.

“Ik heb daar niet zo lang over nagedacht. Ik had mijn demomap die naam gegeven en dat vond k eigenlijk wel tof. Iedereen noemt me Meskens: de mensen die Nathalie zeggen kan ik op de vingers van één hand tellen. Veel vrienden noemen me Messi, en hun kinderen noemen me Tante Messi”, legt Nathalie uit in Humo.

Momenteel is Nathalie volop met het moederschap en de muziek bezig en daardoor is ze tegenwoordig wat minder vaak op televisie te zien. Er waren een aantal jaren dat Nathalie immers niet van televisie was weg te slaan.

“Het is geen promopraatje: het moment dat ik beslist heb om muziek te schrijven, was het moment dat ik een stapje achteruit heb gezet. Als je 24/7 op de set staat, in een tv-studio zit of kookboeken schrijft, blijft er geen ruimte over voor muziek. Ik heb daar tijd voor moeten maken.”

Even niet meer van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat weg van huis zijn, het was een grote aanpassing voor Nathalie. “Toen mijn ex-man en ik ons appartement in Borgerhout verkocht, besefte ik: ik ken het hier eigenlijk niet. Dat choqueerde me. Het was een signaal dat ik het anders moest aanpakken als ik meer levenskwaliteit wilde. “

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today