5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Nathalie Meskens: ‘Oververmoeid in bed’

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Voor presentatrice en zangeres Nathalie Meskens kinderen had, hield ze wel van een feestje. Nu ze mama is houdt ze liever van wat meer stabiliteit in haar leven en zal ze niet meer zo snel op tafel staan dansen.

Nathalie geniet volop van het moederschap en praat zoals elke moeder volop over haar kinderen. “Die twee groeien als asperges, niet te doen. Lima is vollen bak aant babbelen en is een echt madammeke aan het worden. Loé is dan weer supercute en een vrolijke peuter”, glimlacht ze in Dag Allemaal.

Deze zomer staat vooral veel in het teken van de kinderen. Al zal ze het toch moeten weten combineren met hier en daar wat promo-opdrachten rond haar allereerste single.

“Ik heb deze zomer inderdaad nog een paar promodingen te doen deze zomer, maar verder gaan we met het gezin vooral genieten van het goede weer op Ibiza. We gaan ook nog de familie van Nadim bezoeken in Libanon, leuke vooruitzichten dus.”

En bij goed weer, hoort natuurlijk een cocktail. “Op Ibiza kan je in elk fancy restaurant cocktails van goede kwaliteit krijgen. Maar ik ga niet veel meer uit, behalve op restaurant. Als de kindjes slapen liggen wij een halfuur later oververmoeid ook in ons bed.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today