10 °C Antwerpen, BE
donderdag 15 oktober 2020
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 15 oktober 2020

Nathalie Meskens: “toen was ik veel meer gefocust op mijn lijf”

Nathalie Meskens
Foto: Photo News

Nathalie Meskens vertelt in Story dat ze tijdens haar zwangerschap met fascinatie naar haar lichaam heeft gekeken. “Zo graaf,” klinkt het bij de presentatrice. Toch was er ook iets waar ze zich aan stoorde…

“Het meest lastige vond ik nog de opmerking ‘amai, nu zie je er véél beter uit’. Goed bedoeld. Ik weet dat veel mensen mij liever met een paar kilo’s meer zien, maar pas toch op wat je zegt,” aldus Nathalie in het weekblad.

“Als je magerder staat, vermoeden mensen dat je meer met je uiterlijk bezig bent. Het is juist omgekeerd,” geeft Nathalie toe in Story. “Toen ik nog een jojo was, was ik meer gefocust op dat lijf. Zie je mijn bovenarmen wiebelen? Flatteert dat kleedje wel? De afgelopen jaren was dat weg,” klinkt het positief bij Nathalie Meskens.

Omwille van haar keizersnede kampt Nathalie Meskens met een buikje, maar daar maakt ze zich geen zorgen om. “Nu doe ik mezelf een plezier door kleren te dragen waarin het geen verschil maakt of je maatje 38 of 36 hebt. Mijn lichaam plooit wel weer terug,” aldus Nathalie Meskens in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today