4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Nathalie Meskens verward: “Alles liep zo door elkaar”

Nathalie Meskens verward: “Alles liep zo door elkaar”

Nathalie Meskens
Foto: DPG Media

Op VTM kan je kijken en genieten van ‘Paradijs Zoekt Personeel’. In het programma wordt op zoek gegaan naar een duo dat hun droomjob wil realiseren en een luxeresort in Zanzibar wil uitbaten. Klinkt allemaal heel mooi, en voor één van de deelnemende koppels wordt die droom binnenkort ook werkelijkheid. Het hele programma wordt aan elkaar gepraat door Nathalie Meskens.

Een programma presenteren op het zonnige Zanzibar, zonder je familie te moeten achterlaten. Ook voor presentatrice Nathalie Meskens leek het eventjes een droom. “Ik heb VTM nochtans niets moeten betalen. Maar ik snap wat je bedoelt. Ik logeerde vlak bij het resort waar we opnamen. Op een ochtend stapte ik bij de opgaande zon over het witte zandstrand naar de Zanziblue en dacht: ‘Wow, ik wandel gewoon naar mijn werk”, glimlacht Nathalie in Dag Allemaal.

En ook al klinkt het allemaal heel mooi, dat was het ook niet altijd. “Mijn vriend en twee kinderen waren mee en ik moest geen 16 uur per dag filmen. Ik kon zelfs een gezinsuitstapje doen. Maar in het begin was het een beetje verwarrend dat werk en privé zo door elkaar liepen. En de heenvlucht was 23 uur, dat was niet van de poes. Ik kwam daar aan met een zware jetlag, bovenop amper slapen na mijn bevalling. En ik liep nog eens een voedselvergiftiging op ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today