1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Nathalie Meskens: “We kunnen nog altijd hetzelfde leven leiden”

Foto: DPG Media

Het hebben van kinderen, het verandert je hele leven. Je moet met veel meer rekening houden dan voordien niet iedereen vindt dat altijd even gemakkelijk. Presentatrice Nathalie Meskens lijkt er minder moeite mee te hebben.

Nathalie praat regelmatig met collega’s over hun kinderen, zo ook laatst tegen Kürt Rogiers. “Ik zei tegen hem: ‘amai je kinderen zijn vrouwen geworden’. Waarop hij antwoordde: ‘Nathalie, vanaf dat ze naar school gaan is het gedaan. Dan zijn ze niet meer van jou’. Dat was even slikken”, zegt Nathalie in Story.

Binnenkort mag Lima naar school en dat betekent dus een grote verandering ten huize Meskens. Al relativeert Nathalie het allemaal wel.

“Lima gaat nog niet naar het middelbaar, hé. We kunnen nog altijd het leven leiden van voordien. Nadim en ik reizen veel met de kleintjes omdat we het belangrijk vinden dat ze zoveel mogelijk indrukken meekrijgen. En we hebben ze graag veel bij ons.”

En bij dat laatste hoort school niet altijd bij. “Ik denk niet dat ze de volle vijf dagen naar school zullen gaan. We doen het allemaal op het gemak, stap voor stap.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today