10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Nederlandse Glennis Grace in America’s Got Talent

Glennis Grace
© RV

De Nederlandse Glennis Grace doet mee aan het nieuwe seizoen van America’s Got Talent. De zangeres maakte het nieuws vorige week bekend in de ochtendshow van Edwin Evers op de Nederlandse radiozender Radio 538.

America’s Got Talent gaat dit jaar het dertiende seizoen in en is razend populair in het land van Uncle Sam. Vorig seizoen won Darci Lynner Farmer de talentenjacht.  America’s Got Talent is vanaf 29 mei op de Amerikaanse televisie te zien.

Glennis Grace wou verder geen details kwijt over haar deelname. Zo vertelde de zangeres dat ze zelfs niet mocht onthullen met welk nummer ze meedeed aan de talentenjacht.  Voor Grace is het niet de eerste keer dat ze meedoet aan een talentenjacht. Als vijftienjarige won de zangeres de Soundmixshow, waarin ze een nummer van Whitney Houston vertolkte.

De Amsterdamse deed daarnaast in 2011 mee aan De Beste Zangers Van Nederland, bij ons beter bekend als Liefde Voor Muziek.  Door de deelname aan dat programma kwam haar carrière in een stroomversnelling.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today