15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Nederlandse radiopresentator schrijft nieuwe single Jan Smit

Jan Smit
© VoSound Music

De populaire Nederlandse radiopresentator-drummer Edwin Evers is van vele markten thuis. Toen hij van Jan Smit de vraag kreeg om een liedje te schrijven voor zijn concept-album ‘Met andere woorden’, twijfelde hij geen seconde.

“Meestal schrijf ik de liedjes, maar deze keer heb ik de rollen omgekeerd. Edwin zag het zitten om iets te schrijven wat bij mij past en samen met mijn vriend-producer Thomas Tol, hebben we ‘Ik zie opgenomen’, een liedje dat dankzij de radio en mijn fans, de weg vindt naar het brede publiek.”

Vorige week startte Jan Smit zijn nieuwe theatertournee ‘Jan Smit Live in Vlaanderen’ en daarmee komt de populaire zanger volgend jaar naar Vlaanderen. Op 27 september staat Jan in Capitole Gent, op 4 oktober in Kursaal Oostende, op 25 oktober in het Hasseltse Ethias Theater en op 3 november 2019 in de Antwerpse Stadsschouwburg. 

Videoclip

Op www.ticketkopen.eu bestel je tickets voor de theaterconcerten van Jan Smit.. De nieuwe Jan Smit-single ‘Ik zie’ is verschenen op het Vosound-label en digitaal beschikbaar, via iTunes, Spotify e.a.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today