22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Nelis haalt hard uit naar Veerle: “ze heeft zich laten ompraten door haar ouders”

Boer zkt Vrouw – Veerle
Foto: DPG Media

Nelis kan het maar moeilijk verkroppen dat Veerle uiteindelijk voor Thibaut koos in Boer Zkt Vrouw. Nelis weigerde in het programma zelfs ostentatief afscheid te nemen van hen. Toch wenst Nelis het koppel veel geluk toe in Dag Allemaal.

“Ik vond het jammer omdat ik het echt een kans wou geven tussen ons. Maar als Veerle zich beter voelt bij Thibaut, wens ik haar alle geluk toe,” verbijt Nelis de ontgoocheling in het weekblad. Nelis ziet twee zaken die hem de das om hebben gedaan…

“Gaandeweg eiste Thibaut alle aandacht op en kwam hij tussen mij en Veerle te staan. Daardoor is onze relatie verwaterd. Het hielp ook niet dat Veerles vrienden het opnamen voor Thibaut. Omdat hij ook in de paardenwereld zit, denk ik. Dat heeft mij wel ontgoocheld”, geeft de 28-jarige Nelis toe.

Nelis geeft toe dat een uitspraak van Veerles vader hem diep gekwetst heeft. “Ik kwam goed overeen met Veerles ouders, maar ik merkte dat zij eerder iemand zochten om te helpen op de boerderij. Het kwetste me toen ik op tv zag dat haar vader zei dat ik daar niet zou passen.”

Nelis is er dan ook overtuigd dat Veerle niet haar hart, maar wel het advies van haar naasten heeft gevolgd. “Ik denk dat zij zich heeft laten ompraten door haar ouders en vrienden. Dat ze haar hart niet honderd procent gevolgd heeft,” onthult Nelis in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today