5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Nemen we binnenkort afscheid van dit Familie-personage?

David Cantens
Foto: DPG Media

David Cantens lijkt zijn afscheid aan Familie aan te kondigen in Primo. De acteur kruipt sinds 2017 in de huid van Jonas Versteven en voelt zich klaar voor een nieuwe uitdaging.

“In 2017 ben ik er begonnen. Eerst voor een half jaar, maar vanaf augustus 2018 is Jonas eigenlijk een van de hoofdpersonages geworden”, vertelt David Cantens in Primo. “Ik heb mezelf altijd voorgenomen om dit maximaal drie jaar te doen. Ik wil niet vastgepind worden op één personage of één project”, verduidelijkt de 40-jarige acteur in Primo.

David Cantens lijkt daarmee zijn afscheid aan Familie aan te kondigen: “Dat vind ik juist het fantastische aan acteur zijn; om telkens weer een nieuw verhaal te kunnen vertellen in een andere rol. Pas op, ik speel Jonas heel graag hoor. Ik wou zeer graag het verhaal vertellen van een ex-gedetineerde die opnieuw zijn weg zoekt in de maatschappij. Maar op een bepaald moment is dat verhaal natuurlijk uitverteld”, klinkt het bij David Cantens in Primo.

“Eigenlijk ben ik tegenwoordig gewoon een garçon in een café die constant ambras maakt met twee vrouwen”, lacht de acteur in het weekblad. “Ik heb wel weer zin in nieuwe uitdagingen”, aldus David Cantens in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today