7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Nick uit Big Brother blundert: “ik zal dat heel mijn leven meedragen”

Foto: Play4

Nick Kraft, die tweede werd bij ‘Big Brother 2021’, heeft op Instagram geblunderd. “Vandaag ben ik stipt 3 maanden uit het Big Brother huis”, schrijft hij op Instagram. Dat klopt dus niet, want de finale was op 8 april schrijft iemand bij de reacties. En ja hoor, dat klopt. Maar goed, dat is maar een kleine blunder.

“En nog steeds mis ik het elke dag. Waarom? Geen idee, mss het gevoel van veilig zijn, geen stress, de uitdaging en echt jezelf kunnen zijn zonder rechtstreekse commentaar. Maar achteraf gezien was dit voor mij een nog groter avontuur dan dat ik toen op die moment dacht. “Ja maar Nick, gelle hebt daar toch niks gedaan buiten wa gekookt, in de zetel gezeten en wa spellekes gespeeld? ” Dat waren idd een paar dingen die we daar deden, maar vergeet niet de sociale impact, want het is een, jawelllll, sociaal experiment. Je wordt in een huis gedropt met in totaal 19 verschillende karakters. Je kan niet weg, je moet 24/7 rekening houden met elkaar, je moet op AAN staan”, schrijft Nick op Instagram.

Big Brother heeft een diepe indruk nagelaten op alle bewoners, dat beamen zij één voor één. “Ik heb in een rollercoaster gezeten die nu al een half jaar aan de gang is, en waar ik echt heb beseft wat het leven inhoudt en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik heb alle afleveringen terug gezien en ben soms enorm geschrokken, maar echt, enorm. Ik heb reacties gelezen van mensen die de spuigaten uitliepen naar bewoners toe, mensen zoals jij en ik, mensen die evenzeer uw dochter, zoon, partner, familielid of vriend zouden kunnen zijn. Gelukkig heb ik zoveel mooie reacties gekregen, en die appreciatie is echt te groot voor woorden❤️”, gaat Nick verder.

“Ik wil nu, na 3 maanden, iedereen die op mij gestemd heeft, iedereen die voor mij heeft gesupporterd, iedereen die in mij geloofde als persoon met heel mijn hart bedanken. Ik heb nooit zoiets meegemaakt, hoe dedicated jullie waren en zijn en ik zal dat heel mijn leven meedragen en altijd blijven appreciëren. ❤️ Ik hou oprecht van jullie. Ik zal dit avontuur nooit vergeten, het heeft mijn leven enorm veranderd, maar als persoon zal ik nooit veranderen en om het in het Kempisch te bevestigen: da schrijve kik oep een briefke. Dankuwel iedereen en dankuwel Big Brother om van mij de Nick te maken waar ik al jaren terug naar op zoek was. 💪🥰#bigbrother #bedankt #zuut”, besluit Nick.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today