15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Niels Albert en Valeska nemen moeilijke beslissing over dochtertje

Foto: Photo News

Niels Albert en zijn verloofde Valeska Van den Broecke hebben noodgedwongen een moeilijke beslissing genomen over de eerste schooldag van hun dochtertje.

Alexine zou normaal deze week voor het eerst naar school gaan, maar de eerste schooldag van het meisje werd met enkele maanden uitgesteld.

“Met de stijgende coronabesmettingen en de vele sluitingen van de scholen stellen we dat uit tot na de paasvakantie”, verduidelijkt Valeska in Story. “Ze kan nog tot juni bij haar onthaalmoeder terecht, dus we zien wel wat de situatie in april is.”

Niels en Valeska runnen samen een fietsenwinkel en webshop en de zaak heeft veel te maken met hun beslissing, voegt Niels eraan toe: “We kunnen het ons met onze zaak niet permitteren om in quarantaine te moeten als Alexine op school besmet zou raken”, aldus de voormalige veldrijder in Story.

“Ik draag mijn verantwoordelijkheid tegenover mijn personeel en hun families en mijn eigen gezin. Al beseffen we dat we overal besmet kunnen geraken. Maar Alexine is nog niet schoolplichtig en zo’n eerste schooldag is niet niks, hé. Ze moet nog lang genoeg naar school gaan”, lacht Niels Albert in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today