16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Niels Destadsbader, Birgit Van Mol en Maarten Breckx presenteren Gala Van De Gouden Schoen

Gala Gouden Schoen
© Medialaan/VTM

Wie wordt dé voetballer van het jaar? Dat komen voetballiefhebbers op woensdag 16 januari 2019 te weten tijdens de uitreiking van de Gouden Schoen 2018.

VTM NIEUWS-anker Birgit Van Mol en haar collega Maarten Breckx krijgen dit jaar gezelschap van Niels Destadsbader. Niels maakt zijn jongensdroom waar en treedt naast de twee andere hosts als voetballiefhebber en rasechte entertainer in de Gouden Schoen-arena. Birgit begeeft zich in de zaal om interviews af te nemen met de aanwezigen. Maarten polst dan weer als dé voetbalkenner naar de verwachtingen bij de topfavorieten.

Zeven awards

In totaal worden maar liefst zeven prijzen uitgedeeld. Naast de Gouden Schoen voor de mannen, is er dit jaar opnieuw een Gouden Schoen voor de beste vrouwelijke voetbalster met de Belgische nationaliteit. Ook de Goal van het Jaar, Belofte van het Jaar, Doelman van het Jaar, Coach van het Jaar en Beste Belg in het Buitenland vallen in de prijzen. Zij krijgen hun award uit handen van enkele bekende namen uit het voetbalcircuit.

Het Gala Van De Gouden Schoen, woensdag 16 januari 2019 om 21u15 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today