4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Niels Destadsbader: “Die kans krijg je niet elke dag” 

Foto: Peter De Smedt

Niels Destadsbader lijkt maar geen geluk te hebben in de liefde. Hoewel hij tot voor kort nog erg gelukkig was met zijn partner Julie, is die relatie helaas ten einde gekomen. En hij moet toegeven dat zijn werk dikwijls voorrang kreeg op zijn privéleven. En dat is niet altijd ok. 

Zo is Niels ooit te laat gekomen op het huwelijk van de broer van zijn toenmalige vriendin omdat hij last minute nog een optreden had. 

“Twee dagen ervoor had niemand minder dan Koen Wauters me dat gevraagd. Ik was een prille twintiger, zo’n kans krijg je niet elke dag. Dat soort beslissingen hebben me gebracht waar ik nu sta, maar af en toe vraag ik me toch af of dat echt nodig was. Ik ben daardoor immers heel wat mensen verloren onderweg en heb enkele relaties zien sneuvelen”, bekent hij in Dag Allemaal. 

Nu zijn relatie voorbij is, en zijn kinderwens weer wat op de achtergrond verdwijnt, ontfermt Niels zich over zijn petekindjes Georges en Marie. En sinds kort is er ook een derde petekindje ‘Dréetje’, het dochtertje van zijn ex-partner Nele.  

“Ik heb haar onlangs in mijn armen mogen houden en ze is zo lief dat je denkt: ‘Ja, eigenlijk, ik snap het wel.’ Maar twee kamers verder was er een kindje aan het huilen en dan denk je toch ook: ‘Misschien toch nog even wachten’.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today