5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Niels Destadsbader heeft slecht nieuws

Foto: Peter De Smedt

Niels Destadsbader is ooit begonnen in de musicalwereld. Hij speelde mee in ‘Suske en Wiske’ en volgend jaar zal hij opnieuw te zien zijn in een musical, namelijk die van ’14-18’.

Zo’n vier maand lang zal Niels tien voorstellingen per week spelen en dat is niet niks. En ook VRT, bij wie hij een exclusiviteitscontract heeft, ging akkoord. Al wordt het een serieuze puzzel.

“Het maakt je als artiest alleen maar beter, dus de bazen hebben hun best gedaan om samen met Studio 100 de puzzel geweldig te laten kloppen. Ook al was dat niet simpel, want het wordt net héél druk op VRT-gebied”, zegt Niels in Het Laatste Nieuws.

Druk voor televisie, druk met ’14-18’, is er dan nog wel plaats voor zijn zangcarrière? Daarover heeft Niels jammer genoeg minder goed nieuws.

“Muziek komt even op een lager pitje te staan. Een bewuste keuze. Ik had zin om iets anders te doen. Het is zeker niet de bedoeling om twee jaar te stoppen. Achter de schermen werken we heel hard aan een nieuwe plaat en show. Maar we pakken de tijd om muzikaal de juiste stappen te gaan zetten richting de toekomst, om nadien weer groot uit te pakken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today