22 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
22 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Niels Destadsbader: “ik heb dingen gedaan die mijn vriendin gekwetst hebben”

Niels Destadsbader: “ik heb dingen gedaan die mijn vriendin gekwetst hebben”

Foto: DPG Media

Niels Destadsbader heeft lang moeten vechten om door te breken als zanger. En in die periode heeft Niels heel wat offers moeten brengen. “Dat is een belangrijk onderdeel van succesvol zijn”, onthult Niels Destadsbader in Story.

“Ik ben nu heel gelukkig in de liefde, maar in het verleden heb ik dingen gedaan waarvan ik weet dat mijn toenmalige partners zich daar gekwetst door voelden”, geeft Niels ruiterlijk toe in het weekblad. “Zo heb ik ooit, toen ik twintig was, een optreden aangenomen op de dag dat de broer van mijn vriendin ging trouwen”, vertelt Niels Destadsbader.

Koen Wauters had hem gevraagd om Clouseau te vervangen en dat was een unieke kans om als beginnend artiest voor veel volk op te treden. “Als jonge snotneus ‘moest’ ik die kans grijpen. Maar het kostte me wel mijn relatie”, aldus Niels in Story.

En dat is iets dat Niels Destadsbader in deze fase van zijn leven anders zou aanpakken: “Want mijn job maakt me heel gelukkig, maar het is niet het enige in het leven”, weet Niels Destadsbader ondertussen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today