22 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
22 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

Niels Destadsbader lacht groen na tactische blunder in De Slimste Mens

Foto: DPG Media

Niels Destadsbader werd door Erik Van Looy naar voor geschoven als één van dé topfavorieten in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Voor Niels zelf was de doelstelling vooral om beter te doen dan zijn kompaan Miguel Wiels. Daarvoor moest hij twee afleveringen overleven, maar dinsdagavond liep het fout…

Tijdens de eerste aflevering had Niels Destadsbader in de finale nog zijn maatje Cesar Casier naar huis gespeeld, maar toen hij dinsdagavond opnieuw de finale moest spelen liet Niels Destadsbader een steek vallen bij een cruciale vraag…

De seconden tikten genadeloos weg bij de voorlaatste vraag maar aangezien Dorianne Aussems amper vijf seconden over had, waagde Niels het om te stoppen met nog iets meer dan veertig seconden op de klok.

De zanger gokte erop dat radiostem Dorianne Aussems geen drie correcte antwoorden zou kunnen geven op die vijf seconden, maar… dat deed ze wel. Gevolg? Exit Niels Destadsbader.

Niels Destadsbader bleef gefrustreerd achter en besefte dat hij tactisch gefaald had. Hij had zich gewoon tot vier seconden moeten laten zakken dan had hij zelf aan één goed antwoord genoeg gehad om Dorianne naar huis te spelen.

Op Instagram toont Play4 een opvallende collage van hoe het lachen Niels vergaat. Tot hij uiteindelijk groen lacht…

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today