11 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 november 2021
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 november 2021

Niels Destadsbader: “Met de feiten op de neus gedrukt”

Foto: DPG Media

Op 10 september bracht Niels Destadsbader zijn allernieuwste CD uit. De CD kreeg de titel ‘Sterker’ mee. Enkele weken voordien raakte bekend dat Niels terug zou keren naar VRT, na enkele jaren vele kansen te hebben gekregen op VTM.

Ook Niels heeft de afgelopen tijd zonder veel werk en optredens gezeten, en daar had de zanger het moeilijk mee. “Ik zat op een wolk, op het hoogtepunt van m’n succes, en plots donderde ik eraf. Overal waar ik kwam, waren mensen blij om mij te zien en kreeg ik complimentjes. Je krijgt het gevoel dat je iets bijzonders kan. Maar als dat dan wegvalt, word je met je nes op de feiten gedrukt. Dan zie je wat je allemaal niet kan, of waar je de laatste jaren te weinig mee bezig bent geweest”, vertelt de zanger aan Dag Allemaal.

De afgelopen zomer was voor Niels in ieder geval een drukke zomer. Hij stond maar liefst 12 keer op het podium in de Ghelamco Arena en mocht ook spelen op Werchter Parklife en Buikrock in z’n eigenste Deerlijk. “Mensen zien mij als iemand die altijd blij en enthousiast is. Maar als de vuilniszakken buitenzetten het hoogtepunt van je dag is, dan raak ook ik op den duur in een dip.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today