5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Niels Destadsbader openhartig over zijn eerste liefde: “toen brak mijn hart”

Foto: DPG Media

Het 4de studioalbum van Niels Destadsbader is zijn meest persoonlijke plaat tot nu toe. Alle nummers zijn van toepassing op zijn leven en brengt ook heel herkenbare situaties naar voren voor de luisteraars van het album.

Op het album vinden we ook het nummer ‘Klaarlichte dag’ terug. Dat nummer gaat over de eerste keer verliefd worden. Niels vertelt over zijn eerste liefde in Story. “Dat was rond mijn achtste. Mijn vriendinnetje verhuisde en veranderde van school. Op dat moment brak mijn hart, maar twee weken later had ik al iemand anders. Zo ging dat in die tijd.”

Vroeger werd Destadsbader snel verliefd, maar naarmate hij ouder werd, minderde dat ook. “Als je 33 bent, kijk je niet alleen naar de dingen die je wilt, maar ook naar de dingen die je niet wilt. Wat dat is? Gedoe in een relatie.”

Niels weet heel goed wat hij zoekt in een relatie. “Ik wil op een ontspannen manier door het leven gaan zonder dat ik me moet verantwoorden voor elke keuze die ik maak. Daarom zou ik ook niet kunnen vallen op iemand die volledig in mijn schaduw leeft. Mijn vriendin moet haar eigen dromen en carrière hebben, zodat ik af en toe in háár schaduw moet staan. Dat vind ik totaal niet erg. Maar ik ben ook geen moeilijke mens om mee samen te leven. Als ze me kennen”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today