17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Niels Destadsbader vervult originele kinderwensen in De Wensboom

K3 - De Wensboom
© Medialaan/VTM

K3 die een lift vraagt en Peter Bulckaen die plots op je toilet zit… Niets is te gek voor Niels Destadsbader en zijn wensboom.

Op donderdag 11 januari plant hij zijn boom neer in de Gemeentelijke Basisschool in Koksijde. Ook daar worden er weer heel wat originele kinderwensen uit de takken geschud. Niels, Hanne, Marthe en Klaasje én de acteurs van Familie slaan de handen in elkaar om iemand de dag van zijn leven te bezorgen.

Eline doet een wens voor haar identieke tweelingzus Elise. Enkele dagen na de geboorte kreeg Elise een hersenbloeding en hield daar een ernstige beperking aan over. Maar als ze zingt, vergeet ze even alles. Daarom wil Eline haar zus eens laten meezingen met haar grootste idolen, K3. Niels heeft ervoor gezorgd dat de zusjes als echte VIP’s een concert van K3 mogen bijwonen. Maar als Marthe, Hanne en Klaasje plots langs de kant van de weg staan, wordt de dag voor Elise wel héél bijzonder…

De opa van Daan was vroeger een heldhaftige piloot van een Seaking-helikopter. Maar sinds zijn pensioen en de dood van zijn vrouw komt hij niet meer zo vaak buiten. Daar wil Daan iets aan doen. Hij wenst dat zijn opa nog één keer terug naar de luchtmachtbasis van Koksijde mag gaan. Als de helikopter hen oppikt, begint het hart van opa meteen sneller te slaan: “Het is altijd meer een hobby dan een beroep geweest voor mij. Zelfs na 15 jaar mis ik het soms nog”.

Peter Bulckaen op je wc aantreffen, Sandrine André aan de lijn krijgen en taart eten met je favoriete personages uit Familie. Voor de oma van Jelle is het een droom die uitkomt. Zij werd recentelijk ziek en ging door een moeilijke periode. Het enige lichtpuntje tussen de operaties door was dat ze elke avond met haar kleinzoon naar Familie kon kijken. Waarom de cast van de tv-soap eens niet naar oma sturen om haar een hart onder de riem te steken?, dacht Jelle. Zo gezegd, zo gedaan!

Simon heeft dan weer iets speciaals in petto voor zijn vriend Lowie. Nu ze niet meer in dezelfde klas zitten, wil hij duidelijk maken dat hij nog steeds zijn beste vriend is. Om zijn wens te vervullen, zorgt Niels voor vrienden, sponzen en véél water.

De Wensboom, donderdag 11 januari 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today