18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Nieuw in Tempation Island: De Hut!

Temptation Island
© VIJF

Nieuw dit seizoen van Temptation Island is de komst van ‘De Hut’, een plek waar koppelhelften en vrijgezellen de kans krijgen om hun hart te luchten zonder pottenkijkers.

De ingrediënten van Temptation Island zijn onveranderd. Twee Nederlandse en twee Belgische stellen zijn klaar voor het avontuur van hun leven. De koppels wagen zich op een paradijselijk eiland aan de ultieme relatietest. Ze reizen naar Thailand, waar ze 15 dagen lang gescheiden zullen leven van hun partners in twee luxeresorts vol bloedmooie en wellustige vrijgezellen. De koppels hebben slechts één doel: bewijzen dat ze elke verleiding kunnen weerstaan. De vrijgezellen moeten ervoor zorgen dat de geliefden zich overgeven aan de temptation. De verleidsters doen er alles aan om de vrouwen aan het wankelen te brengen. En ook de mannelijke vrijgezellen zijn niet mals voor de partners. Blijven de koppels geloven in hun relatie of sluipt de verleiding er stilletjes in? Welke afspraken worden verbroken? Slaat de verleiding genadeloos toe? En wie doorstaat de ultieme relatietest?

Nieuw dit seizoen op het eiland van de verleiding is de komst van ‘De Hut’, een plek waar koppelhelften en vrijgezellen de kans krijgen om hun hart te luchten zonder pottenkijkers. In De Hut kunnen de verleiders en koppels terecht om hun zielenroerselen, of iets geks, intiems, triests of liefdevols te uiten met de garantie dat die beelden nooit getoond zouden worden tijdens het kampvuur. En er werd gretig gebruik gemaakt van De Hut. De opnames uit De Hut krijgen de deelnemers nu voor het eerst samen met de kijker te zien…

Temptation Island, morgen om 20u35 met een dubbelaflevering bij VIJF.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today