4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Nieuwe operatie voor Loredana: “het is nu bang afwachten…”

Nieuwe operatie voor Loredana: “het is nu bang afwachten…”

Foto: DPG Media

Twee jaar geleden werd er bij Loredana al een gezwel in een lymfeklier in haar hals verwijderd en onlangs moest de zangeres opnieuw onder het mes nadat er een cyste werd ontdekt.

De partner van Pat Krimson getuigt in Dag Allemaal over die eerste operatie: “Daar heb ik een tijd van moeten recupereren. Mijn gezicht was toen ook half verlamd na de operatie. Op dat vlak was corona wel gunstig, omdat we toch niet konden optreden.” Maar onlangs moest Loredana opnieuw onder het mes…

“Ja, ik voelde al een tijd druk op mijn blaas en ben op controle gegaan bij mijn gynaecologe. Het bleek een cyste te zijn. Ze verwees me door naar een specialist en die zei: ‘Afgaande op de vorm en de structuur raad ik toch aan het nu te laten weghalen, straks is het misschien te laat’”, onthult Loredana het akelige nieuws in Dag Allemaal.

Al bij al was het niet zo’n zware ingreep, maar toch is het opnieuw bang afwachten of het gezwel goed- dan wel kwaadaardig is: “Ik moet de uitslag nog krijgen, ze konden dat pas onderzoeken na de operatie. Maar ik vertrouw erop dat het goed is”, klinkt het optimistisch bij Loredana in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today