22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Nieuwe single Bart Kaëll: Geen Wonder Dat Ik Ween

“In april zal het net een jaar geleden zijn , dat ik aanwezig was op de begrafenis van m’n goeie collega Paul Severs”, reageert Bart Kaëll wanneer wij het met hem hebben over zijn nieuwe single. “Bij het binnendragen van de kist weerklonk in de kerk het liedje ‘Geen wonder dat ik ween’. Een pakkend moment. Enkele maanden later zou ik samen met Paul Severs optreden op de Grote Markt van Leuven voor 12.000 bezoekers. Als eerbetoon aan Paul vroeg de medeorganisator Jos Van Oosterwijck een liedje van Paul te zingen. Ik koos voor ‘Geen wonder dat ik ween'”, reageert Bart Kaëll.

Wij waren er die avond bij, de massa op de Leuvense Oude Markt reageerde enthousiast. “Jos Van Oosterwyck kwam na afloop naar me toe en zei: ‘Dit moet je op single zetten!’.
Na lang aarzelen, uit respect voor Paul Severs, ben ik de studio ingetrokken en samen met producer Filip Martens hebben we een mooie versie opgenomen en dat is nu mijn nieuwe single.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today