20 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 september 2021
20 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 september 2021

Nieuwe single: Dj Gene Pole Ft Iris L’Or & Yvan Verelli

De naam DJ Gene Pole klinkt misschien niet direct gekend in de oren van de Vlaamse muziek luisteraar, maar dit is het alter-ego van Diego (De Pitaboys) waarmee hij furore maakte voor zijn Pitaboys periode als DJ. Hij trok hiermee langs alle Belgische grote clubs en zelfs in het buitenland (Frankrijk, USA, Nederland, Griekenland, Mallorca, Ibiza). Hij was resident in verschillende binnen- en buitenlandse clubs zoals oa. Es Vive in Ibiza, Feestpaleis in Mallorca, Pallas, MENvsWOMEN, The Reves, etc, als guest dj was hij terug te vinden op grote parties en clubs zoals oa La Rocca, Boccaccio, Feestpaleis, enz

Diego had al langer plannen om zijn alter ego terug nieuw leven in te blazen en de periode van lockdowns was de uitgelezen kans om hieraan te werken. Hij kiest nu resoluut om voor zijn Vlaams publiek verder te werken naast Pitaboys.

In zijn beroep als composer/producer komt hij in contact met veel artiesten, zo ook Iris L’Or en Yvan Verelli. Iris is vaste backing zangeres in zijn studio en heeft ook al meerdere lead vocals voor haar rekening genomen. Yvan kwam ook al meermaals langs en liet in het verleden al eens een ballonnetje op dat hij interesse had in dance muziek. Dus de link was snel gelegd voor deze single.

Iris L’Or is een veelzijdige artieste, die vandaag perfect met haar groep on stage kan staan voor een stevige portie hard rock en morgen met een schlager optreden de zaal in vuur en vlam zet. Als Portugese van afkomst brengt ze ook eens graag een echte Fado. Iris is dan ook een toptalent dat alle aandacht in Vlaanderen meer dan verdient!

Yvan Verelli is reeds goed gekend in de Vlaamse showbizz met zijn aanstekelijke Vlaamse popsongs. Het verwondert dan ook niet dat hij de ideale man is voor deze nieuwe single, nieuw project!

Normaal stond de single gepland voor een latere datum maar aangezien de nieuwe Corona toestand, wordt deze nu gereleased omdat deze 3 kanjers vinden dat ondanks alles, het moet kunnen dat we nog feesten en dansen in ons kot, met onze naaste familie of alleen. Daarom willen ze met deze single iedereen aanzetten om ook te dansen in je kot!!!! Deze positieve vibes lijken hun super belangrijk in deze moeilijke tijden, en of ze gelijk hebben ….

Vanaf donderdag is het nummer te koop.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today