17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Nieuwe single Isabelle A

Met haar vorige single ‘2 Seconden’ gooide Isabelle A opnieuw hoge ogen in de charts. In tegenstelling tot wat de titel zou durven doen vermoeden staat het nummer ondertussen haast 4 maanden in de hoogste regionen van de Vlaamse Ultratop 50 genoteerd. En nu is er een nieuwe single.

Het succes van ‘Nooit Meer Alleen’, het duet met Koen Wauters, haar single ‘2 Seconden’ en haar recentste album ‘Sjokola’ leverde Isabelle A geen windeieren op want vorige week vernam ze dat ze een nominatie op zak heeft voor de prestigieuze Radio 2 Zomerhit award in de categorie ‘Soloartiest’. Op 18 augustus a.s. weten we of haar harde werk van het voorbije jaar verzilverd wordt met een award maar de pret kan nu al niet meer op.

Vandaag stelt Isabelle u met veel trots haar nieuwste single ‘Voor Mij Alleen’ voor, net zoals ‘2 seconden’ opnieuw een nummer met hier en daar wat elektronische klanken in verwerkt maar vooral een op-en-top feel-good song waar je alleen maar blij en goedgezind van kan worden. Voor Isabelle is het één van de toppertjes op haar recentste plaat ‘Sjokola’, het is de ideale soundtrack voor het hete tropische weer dat ons de komende dagen te wachten staat. Niemand minder dan Jeroen Swinnen tekende voor de productie, hij schreef de song ook samen met Jo Hermans en Saskia Vanderheyden.
‘Voor Mij Alleen’ is nu verkrijgbaar als digitale download en via streaming. Koop je liever de CD? Je kan het nummer ook terugvinden op het album ‘Sjokola’ dat nu in de winkel ligt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today