19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Nieuwe single voor Baba Yega: Baba United

Baba Yega
© Casino Kursaal

De clip bij Baba United, het nieuwe nummer van Baba Yega, werd gedraaid op iconische Rotterdamse locaties zoals de Erasmusbrug, De Kunsthal, Kubuswoningen en Koopgoot. Componist & producer is Yannic Fonderie, die in het verleden al samenwerkte met klinkende namen als Geike, Natalia, Tom Helsen, Brahim, Hadise, Sandrine en Zap Mama. De video zit vol originele Baba Yega-moves, aanleiding voor heel wat toekomstige TikTok-challenges! Hij is te zien op het Baba Yega YouTube kanaal!

TikTok loves Baba Yega
Ondertussen is Baba Yega erg populair bij de fans die massaal op TikTok zitten. Op 20 december 2019 werd het eerste filmpje gepost en intussen heeft Baba Yega al 35.000 volgers, onder meer ook in Vietnam en Cambodja! Eén van de eerste video’s kreeg al meer dan 500.000 views. Baba Yega voelt zich als een vis in het water op dit medium dat belichaamt waar Baba Yega voor staat: muziek & strakke dansmoves! Baba Yega heeft al meer dan 2 miljoen views op TikTok.

Baba Yega
In 2016 won het mysterieuze dansfenomeen Baba Yega de talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent’. Ze werden tweede in Das Supertalent, de Duitse Got Talent-variant. In 2018 namen ze ook deel aan ‘Britain’s Got Talent’ en eindigden uiteindelijk in de halve finale.
Het afgelopen jaar heeft Baba Yega deelgenomen aan ‘World’s Got Talent’, de Chinese editie van de succesvolle ‘Got Talent’ show. De show werd uitgezonden op Hunan TV, een Chinese zender met een bereik van 210 miljoen kijkers. Op vraag van ‘Got Talent’ reisde Baba Yega af naar China, samen met de beste acts ter wereld.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today