6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Nieuwe vriendin Junior Planckaert: “dat zorgde voor heel veel stress”

Shana - Chateau Planckaert
Foto: VRT

Junior Planckaert leerde zijn nieuwe vriendin Shana online kennen, maar uiteindelijk leerde Shana haar toekomstige schoonfamilie kennen voor het oog van anderhalf miljoen tv-kijkers… Maar de 27-jarige Shana Goossens liet zich niet kennen…

Toch had Shana het even moeilijk met alle media-aandacht toen haar naam ongewild uitlekte in de kranten. “Mijn telefoon stond niet meer stil en dat zorgde voor heel veel stress,” geeft Shana toe in Dag Allemaal.

Maar ondertussen begint ze te wennen aan de aandacht en heeft ze de familie Planckaert ontmoet. “Ik voelde me meteen heel welkom en opgenomen in een ontzettend warme familie,” vertelt Shana in het weekblad.

“Ik heb thuis al gezegd: ‘ik verkeer niet alleen met Junior, maar met die hele familie’. Het zijn superlieve mensen, ik mag mijn twee pollekes kussen. ik zie ze allemaal even graag, van de kleinste tot de oudste.” Ja zelfs, Eddy Planckaert die Shana natuurlijk meteen beetnam met een glaasje nep-rosé. “Een grapje van Eddy, natuurlijk,” lacht Shana.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today