3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Nora Gharib: “Dat zou me niet verbazen”

Foto: VRT

Nora Gharib straalt tijdens de presentatie van ‘The Voice Kids’. Ze is de ideale persoon om de kinderen op te vangen nadat de coaches al dan niet hebben omgedraaid.

De presentatrice heeft zelf een dochtertje, Chams. En wie weet wil ook zij binnen een paar jaar deelnemen aan het programma.

“Zeker, als zij dat zou willen. Het zou me ook niet verbazen, want ze is ’n echte showgirl. Ik zeg vaak tegen haar vader: ‘It’s not me, ik verplicht haar tot niets.’ Maar ze komt vaak spontaan naar mij toe: ‘Kom mama, we gaan een filmpje voor TikTok opnemen’”, lacht Nora in Dag Allemaal.

Nora is 30, Aaron 21, dat is toch een behoorlijk leeftijdsverschil. Maar daar hebben de twee nog geen moment bij stil gestaan.

“Ik voel me vijf jaar jonger dan mijn echte leeftijd. En jij bent geestelijk vijf jaar ouder, Aaron. Echt, jij bent zo’n oude ziel… We meet in het middle. Als iemand naar mijn leeftijd vraagt, vind ik het raar om ‘dertig’ te zeggen. Mijn laatste dag als 29-jarige dacht ik: ‘Morgen verandert alles’. Maar we zijn alweer een paar maanden verder en ik voel me nog dezelfde Nora.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today