12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Nora Gharib: “Ik was gewoon kaal”

Nora Gharib: “Ik was gewoon kaal”

Foto: VRT

Wanneer we Nora Gharib op televisie verschijnen, ziet ze er altijd heel fancy en mooi opgemaakt uit. Wanneer de camera’s niet draaien en Nora gewoon thuis is, merk je een groot contrast.

“Toen ik nog YouTubefilmpjes postte, filmde ik alles: mijn puisten, mijn littekens, zelfs de plekken op mijn hoofd na de bevalling. Ik heb de beelden gisteren toevallig nog gezien en ik dacht: wattefok, Nora, jij was gewoon kaal. Dat was niet zo abnormaal, hoor. Dat kwam door de hormonen”, lacht Nora in Humo.

Nora ziet er goed uit en krijgt ook elke keer de nodige aandacht wanneer ze met een nieuw programma op de televisie komt. Aandacht waarmee ze het in het begin niet altijd even makkelijk had. “Ik voelde me vlak na ‘K3 zoekt K3’ niet beter dan een ander, maar ik had het wel héél moeilijk met alle aandacht. Mensen spraken me aan , wilden met mij op de foto… Waarom? Ik werd er paranoïde van, en hoewel ik doorgaans sociaal ben begon ik me terug te trekken. Toen ik dat merkte, heb ik mezelf op de vingers getikt en me weer opengesteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today